Skip to main content

  • Aktuality
Svatováclavský jarmark nabídne komedianty i ukázky dravců
Autor: Nikola Synek|22. září 2014
Nabídka měsíce

V neděli osmadvacátého září se uskuteční v Luhačovicích tradiční Svatováclavský jarmark, který tentokrát osloví návštěvníky také díky představení komediantů či ukázkou dravých ptáků.

V neděli osmadvacátého září se uskuteční v Luhačovicích tradiční Svatováclavský jarmark, který tentokrát osloví návštěvníky také díky představení komediantů či ukázkou dravých ptáků.

„Náměstí 28. října, kde se bude akce konat, od 9 do 17 hodin bude plné stánků nabízejících nejrůznější krajové speciality, dobré pití a řemeslné výrobky. Součástí jarmarku bude ale i bohatý doprovodný program," uvedla dramaturgyně akce Regina Bittová. Potěšeny budou určitě také děti. „Pro ty bude mít od 10 hodin do 11.30 Dům dětí a mládeže Luhačovice připraveny interaktivní hry. Kromě toho je ale jistě zaujme i divadlo Komedianti na káře, které se představí hned třikrát během dne," poznamenala Bittová. Od 11.30 uvedou umělci žonglérské představení Komedianti na chůdách a žonglovat se bude také od šestnácti hodin ve vystoupení Kdo s koho. „Nebude ale chybět ani pohádka Rytířské povídání o princi Bajajovi, kterou divadlo předvede od 14 hodin," doplnila Bittová.

Návštěva jarmarku zaujme také návštěvníky, kteří se zajímají o zvířata. „Od 13 hodin budou k vidění ukázky dravých ptáků a sov, které představí Stanice ochrany fauny z Hluku," vysvětlila Bittová.
Část programu se uskuteční také mimo náměstí. Od 13 do 17 hodin bude prostor před Městským domem kultury Elektra patřit programu Dobrá zpráva v písních. „Na tomto koncertě se představí kapely Aquastic, No Ticketos, Ashira a Kohlib a vystoupí také Smíšený pěvecký sbor Leoše Janáčka," nastínila Bittová.
V kostele svaté Rodiny mohou lidé během dne navštívit také mši svatou o slavnosti svatého Václava. Mše bude začínat v 8.30, dále v 10.15 a večer v 18.15.

Podrobnější program ke stažení

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři