Skip to main content

  • Aktuality
Úspěch mladých házenkářů
Autor: Robert Kolařík|23. srpen 2011
Nabídka měsíce

O víkendu 19. – 21. srpna 2011 se oddíl házené TJ Sokol Luhačovice zúčastnil velmi kvalitně obsazeného turnaje ve Zlíně.

O víkendu 19. – 21. srpna 2011 se oddíl házené TJ Sokol Luhačovice zúčastnil velmi kvalitně obsazeného turnaje ve Zlíně.

Turnaj chlapeckých družstev, na kterém nechyběly kvalitní týmy z Moravy, Čech a Slovenska, se konal v areálu zlínské sokolovny. Soutěž probíhala za velmi teplého letního počasí. V kategorii Mini 4+1 sbírali cenné zkušenosti naši nejmladší hráči a hráčky. Výkon jejich smíšeného družstva (chlapci a děvčata) zcela jistě ovlivnila nepřítomnost klíčových hráčů.

Mladší žáci po 3 výhrách, 4 prohrách obsadili ve své kategorii celkové pěkné 7. místo a nenechali nikoho z přihlížejících na pochybách, že se házené v Luhačovicích daří. Největší úspěch z našich družstev zaznamenali v letošním ročníku turnaje starší žáci.

Po základní části šli naši kluci do dalších bojů z první pozice skupiny B se ztrátou jediného bodu po remíze se Sokolem Velké Meziříčí. V semifinálovém utkání jsme si poradili s týmem HCB Karviná „A". V nedělním finále nás čekali chlapci z MŠK Povážská Bystrica „A", které jsme již v základní

části porazili. Do finálového utkání jsme ovšem nevstoupili příliš šťastně a soupeři jsme i přes obrovskou snahu nepříznivý vývoj zvrátit podlehli. Obsadili jsme v turnaji celkové 2. místo a svým výkonem sklidilo družstvo starších žáků TJ Sokol Luhačovice obdiv přítomných diváků, hráčů i trenérů. Družstvo starších žáků hrálo ve složení: Oldřich Černocký, Michal Kolařík, Martin Milton, Tomáš Sek, Martin Šůstek, Ondřej Vavrys, Jan Černocký, Martin Jakůbek, Štěpán Slovák, Patrik Talaš, Jakub Vavrys.

Nejlepším střelcem turnaje v kategorii starších žáků byl vyhlášen náš Ondra Vavrys.

Chtěl bych poděkovat hráčům a hráčkám za reprezentaci, trenérům a rodičům za jejich úsilí a čas, který věnují házené v Luhačovicích.

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři