Skip to main content

  • Aktuality
Fotbalový klub Luhačovice B – TJ Sokol Rokytnice 4:1 ( 2:1 )
Autor: Martin Coufalík|31. březen 2014
Nabídka měsíce

Rezerva Luhačovic vstoupila do prvního jarního souboje přímo báječně. Již po pěti minutách hry svítilo na tabuli skóre 2:0 pro domácí.

Rezerva Luhačovic vstoupila do prvního jarního souboje přímo báječně. Již po pěti minutách hry svítilo na tabuli skóre 2:0 pro domácí.

Nejprve napřáhl z dvaceti metrů Slezák a jeho střela zaplula k levé tyči. A dvě minuty na to se po pěkné kombinaci uvolnil Fojtů a prostřelil Malaníka. Hosté se po tvrdém direktu osmělili a začali více útočit. Zvýšená aktivita přinesla ovoce po čtvrthodině hry, když se v souboji jeden na jednoho uvolnil Ščuglík a snížil na 2:1. Ve zbytku první půle spíše hrozili domácí, ale naráželi na pevnou obranu hostů. Na další šance si museli diváci počkat až do 70. minuty. Nejprve zahrozili hosté a to když se po pravé straně uvolnil Otava a jeho míč za obranu lapil těsně před dotírajícím Řihákem brankář domácích. Ovšem za chvíli přišla zřejmě rozhodující akce zápasu. Haloda si pěkně vyměnil míč s Romanem Fojtů a ten zblízka překonal bezmocného Malaníka 3:1. Prakticky dvě minuty na to se řítil sám na bránu Slezák, ale na brankáře hostů nenašel recept. Poslední branka zápasu padla pět minut před koncem a to kdy se uvolnil ve vápně Haloda a pohlednou ranou na zadní tyč uzavřel účet zápasu. V poslední minutě ještě proskotačil míč ke zcela volnému Řihákovi, který mohl snížit, ovšem zasáhl včasným výběhem Coufalík. První zápas jarní části ročníku tak domácí zvládli poměrem 4:1.

Branky: Slezák, Fojtů 2x, Haloda – Ščuglík

Diváci: 100

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři