Skip to main content

  • Aktuality
Fotbalový klub Luhačovice – FC Rožnov pod Radhoštěm 2:2 ( 1:0 )
Autor: Martin Coufalík|31. březen 2014
Nabídka měsíce

Lídr krajského přeboru přivítal v prvním jarním kole posílený Rožnov pod Radhoštěm. Již po pěti minutách hry se domácí dostali do první šance.

Lídr krajského přeboru přivítal v prvním jarním kole posílený Rožnov pod Radhoštěm. Již po pěti minutách hry se domácí dostali do první šance.

Víťa Baránek špatně odkopl míč a Bernátek se hned z první pokusil zakončit, ale nezamířil přesně. Dvě minuty na to se po krásném centru za obranu dostal k míči Červenka a jeho hlavička skončila těsně vedle pravé tyče! Poté se hra vyrovnala a převážně se hrálo ve středu pole. Po půl hodině hry ovšem z ničeho nic udeřili domácí. Bernátek vysunul Davida Červenku, jeho zakončení ještě zlikvidoval Baránek, ale na dorážku Červenkyuž byl krátký 1:0! Hosté se mohli dočkat vyrovnání v 35. minutě. Ve středu pole se uvolnil Fuksa a jeho střela skončila na tyči. Do kabin se obě mužstva rozešla za stavu 1:0 pro domácí. Hosté vstoupili do druhé půle nejlíp, jak mohli. V 46. Minutě se dostal po pěkné akci k míči Fuksa a vyrovnal na 1:1. Hosté byli daleko nebezpečnější a v 49. minutě je mohl poslat do vedení Maléř, ale svoji tutovku neproměnil. V 58. minutě se po rohu dostali hosté k další šanci a na brankové čáře vše hasil z pohledu domácích Rejda. V 77. minutě se po rychlém protiútoku zjevil sám před brankářem Karban, ale gólman Kuchař podržel. V 86. minutě se hosté dočkali, kdy se v pokutovém území prosadil Maléř. Domácí vsadili v posledních pěti minutách vše na jednu kartu a to nakopáváné míč za obranu hostů. V 91. minutě po jednom z nich prohrál snad jediný souboj Bolf a David Červenka nadvakrát překonal Baránka 2:2.

Branky: Červenka O., Červenka D. – Fuksa, Maléř

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři