Skip to main content

  • Aktuality
FK Luhačovice B – Slopné 1:3 (1:1)
Autor: Martin Coufalík|14. duben 2014
Nabídka měsíce

Luhačovskou rezervu po porážce v Rudimově čekal lídr tabulky ze Slopného. Domácí začali aktivněji a přimáčkli svého soupeře před pokutové území.

Luhačovskou rezervu po porážce v Rudimově čekal lídr tabulky ze Slopného. Domácí začali aktivněji a přimáčkli svého soupeře před pokutové území.

Z počátečního tlaku domácí vytěžili i krásnou vedoucí branku. V 10. minutě se po rohovém kopu odrazil míč k Filipovi Bartošovi a ten nádhernou ranou z 20 metrů překonal Petráše 1:0. Domácí byli z počátku lepším celkem a vypracovávali si víc šancí. V 18. minutě mohl navýšit vedení Fojtů, ale svůj únik zakončil střelou těsně vedle. Hosté udeřili prakticky z první příležitosti po půl hodině hry. Po zmatcích v obraně domácích ukořistil míč bývalý hráč Luhačovic Šenovský, vyměnil si pěknou přihrávkou míč s Žáčkem, a překonal bezmocného Kořenka 1:1. Ve 42. minutě přišla asi rozhodující akce zápasu. Šenovský vybídl přihrávkou za obranu Šůstka, ten obešel i brankáře domácích a jeho střelu mířící do prázdné brány, zasáhl  Kuchař rukou, byl vyloučen a následoval pokutový kop. Míč si postavil Tomáš Kozubík, ovšem jeho pokus skončil na tyči! Do druhé půle nastoupili domácí s jasnou úlohou bránit a pokusit se z nějakého protiútoku udeřit. Šance domácích na zisk nějakých bodů vzaly za své v 55. minutě. Šůstek vnikl do pokutového území, jeho přihrávku zblokoval stoper Netík v souboji s Žáčkem a k překvapení všech odpískal rozhodčí Ambroz další pokutový kop. Pavel Šenovský se nemýlil a poslal hosty do vedení. Domácí se i v desíti hnali za vyrovnáním, místy dokonce přehrávali svého soupeře, ale nedostávali se do zakončení. Hosté spolehlivě bránili a vyráželi k rychlým protiútokům. Po jednom z nich šel sám na brankáře Šůstek, ale Kuba Kořenek své mužstvo podržel. Domácím se naskytla ještě jedna šance na vyrovnání, ale Tomáš Haloda z přímého kopu orazítkoval pouze břevno! Deset minut před koncem padla poslední branka zápasu. Po rohovém kopu domácích se dostal do sóla Šůstek obešel stopera Netíka a prostřelil Kořenka 1:3.

Branky: Bartoš – Šenovský 2x, Šůstek

ČK: Kuchař (Luhačovice)

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři