Skip to main content

  • Aktuality
Kuželkářský turnaj jednotlivců
Autor: Adam Sekanina|15. duben 2014
Nabídka měsíce

Letošní amatérské finále jednotlivců Luhačovické kuželkářské ligy se konalo v pátek 4. dubna ve Sportovním centru Radostova.

Letošní amatérské finále jednotlivců Luhačovické kuželkářské ligy se konalo v pátek 4. dubna ve Sportovním centru Radostova.

 Do finále se přes kvalifikaci, ve které nastoupilo 73 kuželkářů, probojovalo 21 hráčů. Po polovině soutěže vedla Andrea Katriňáková s celkovým výkonem 539 bodů a v těsném závěsu za ní byl na druhém místě Ivan Nakládal. Všichni finalisté se předváděli v tom nejlepším světle, a za to jim samozřejmě náležel potlesk zaplněné kuželny.

Před nástupem závěrečné čtveřice vedl Stanislav Skovajsa s pěti bodovým náskokem před Janem Křenkem. Vítězství neměl až do samotného konce nikdo jisté. Soupeři se snažili udržovat svůj vybojovaný bodový náskok, ale stačilo malé zaváhání, a s jejich umístěním to mohlo pořádně zahýbat. Druhý nejlepší finálový výkon 286 bodů stačil k tomu, aby si Václav Hamouz udržel kvalifikační náskok a celkovým výkonem 588 kuželek se stal letošním vítězem turnaje amatérů.

Druhé místo získal za  573 bodů Tomáš Molek Na třetím místě skončil Stanislav Skovajsa a tomu se jako jedinému medailistovi podařilo obhájit své loňské umístění celkovým součtem 556. Čtvrtou pozici udržel Jan Křenek výkonem 551, pátý skončil jeho kolega z týmu Lyžařů Filip Koutný.

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři