Skip to main content

  • Aktuality
Cyklisté vyjedou na pomoc dětem
Autor: Redakce|2. červen 2014
Nabídka měsíce

Peloton cyklistů v čele s Josefem Zimovčákem na vysokém kole dorazí do Luhačovic v pátek 6. června.

Peloton cyklistů v čele s Josefem Zimovčákem na vysokém kole dorazí do Luhačovic v pátek 6. června.

Přijedou v rámci dobročinné jízdy nazvané NA KOLE DĚTEM, jejíž trasa protne celou republiku. Akce pořádaná stejnojmennou nadací podporuje rekondiční pobyty dětí, které byly postiženy onkologickým onemocněním. Do Luhačovic dorazí účastníci jízdy přibližně o půl třetí odpoledne. Už o hodinu dříve však bude probíhat na Lázeňském náměstí doprovodný program, na kterém se podílí DDM Luhačovice.

„Od půl druhé tu budou ve spolupráci s cyklistickým centrem BiFu připraveny jízdy zručnosti na kole a koloběžkách a budou se zde také půjčovat elektrokola. Na podiu Společenského domu se potom budou odehrávat různá vystoupení,"nastínila ředitelka DDM Luhačovice Eva Tomalová.

Od dvou odpoledne vystoupí Dalibor Turza a skupina ASHÍRA. „Poté přivítáme cyklisty mimo jiné vystoupením roztleskávaček, po kterém bude skupina ASHÍRA pokračovat v hudebním vystoupení," dodala Tomalová. Doplnila také, že za deště se vystoupení uskuteční v prostoru kryté kolonády u pramene Amandka a jízdy zručnosti nebudou.

Jde už o 5. ročník veřejné cyklotour NA KOLE DĚTEM. Jízda startuje 4. června v Brně slavnostním prologem. Do Luhačovic zavítají závodníci v rámci druhé etapy. „Celkově mají ujet v deseti etapách 1414 kilometrů. Postupně projedou 351 měst, až dorazí do 14. června do cíle, který je v Aši," doplnila Tomalová.

Další informace lze najít na webu www.nakoledetem.cz, kde je také seznam míst, kudy se projíždí.

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři