Skip to main content

  • Aktuality
Fotbalový klub Luhačovice – Chropyně 1:2 (0:1)
Autor: Martin Coufalík|16. červen 2014
Nabídka měsíce

Domácí po zpackaném jaru chtěli naplno bodovat s posledním mužstvem tabulky z Chropyně. Od začátku zápasu měli převahu, ale žádná z větších šancí nepřicházela.

Domácí po zpackaném jaru chtěli naplno bodovat s posledním mužstvem tabulky z Chropyně. Od začátku zápasu měli převahu, ale žádná z větších šancí nepřicházela.

Po půl hodině hry z ničeho nic udeřili hosté. Mezi stopery domácích si naběhl na přesnou přihrávku kapitán hostů Vaňhara a překonal Soukeníka. Do druhé půli nastoupili domácí jako politi živou vodou. Prakticky hned po minutě bylo vyrovnáno. Centr Hrnčiříka prodloužil Bača na zcela volného kapitána Červenku, který se nemýlil 1:1. Hned v zápětí mohli jít domácí do vedení. Po levé straně pronikl do vápna Košárek, nalezl kanonýra Červenku, ale jeho pokus zblokovala obrana hostů. Domácí svého soupře tlačili, ale obrana hostů odolávala.  V 65. minutě se uvolnil ve středu pole Urubek a nádhernou střelou rozvlnil síť po druhé, bylo s domácími zle nedobře. Hosté propracovanou defenzivou odolávali a vycházeli jim rychlé protiútoky. Po velké chybě Bači se řítil sám na bránu Navrátil, ale domácí podržel brankář Soukeník. Luhačovice se tlačili za vyrovnáním, ale obrana hostů je k ničemu nepustila. A tak domácí ukončili zpackané jaro prohrou s jistě sestupující Chropyní.

Branky: Červenka O. – Vaňhara, Urubek

run_function('hash','po-modules-photogallery','49334','global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes('893'); $wc['id']=(($GLOBALS['interpret']->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes('49334'); $wc['unique_id']=(($GLOBALS['interpret']->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc['function_id']='po-modules-photogallery';','a:0:{}'); ?>

 

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři