Skip to main content

  • Aktuality
Florbalový turnaj
Autor: Jan Tomala|3. listopad 2014
Nabídka měsíce

V Luhačovicích 29. 10. proběhl přátelský florbalový turnaj starších žáků pořádaný DDM Luhačovice. 

V Luhačovicích 29. 10. proběhl přátelský florbalový turnaj starších žáků pořádaný DDM Luhačovice. 

Turnaje se zúčastnilo 6 týmů: DDM Luhačovice, SK Snipers Slavičín, DDM Napajedla, FBK Halenkovice, FBC Slušovice, ZŠ Pozlovice. Hrací doba jednoho zápasu byla stanovena na 2x8 minut a systém hry každý s každým.
Náš tým starších žáků DDM Luhačovice třikrát vyhrál, jednou remizoval a jednou prohrál. To znamenalo, že získal celkem 7 bodů a obsadil pěkné druhé místo v turnaji.
SESTAVA: Jan Kacálek – G, Michal Hyžík, Roman Máčala, Jakub Hájek, Josef Goldmann, Michal Piják, Martin Andrle, Jindřich Caletka, Vít Pinďák, Jakub Plášek, Radim Pinďák, Václav Gonda, Lukáš Chromý, Martin Miklas. Týmy, které se umístily na prvních pěti místech získaly poháry a první tři týmy medaile. Oceněn byl také nejlepší brankař, hráč a střelec turnaje.
Všem zúčastněným blahopřejeme a děkujeme za předvedené výkony.
run_function('hash','po-modules-photogallery','50007','global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes('938'); $wc['id']=(($GLOBALS['interpret']->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes('50007'); $wc['unique_id']=(($GLOBALS['interpret']->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc['function_id']='po-modules-photogallery';','a:0:{}'); ?>

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři