Skip to main content

  • Aktuality
Fotbalový klub Luhačovice – FC Fryšták 3:2 (3:1)
Autor: Martin Coufalík|10. listopad 2014
Nabídka měsíce

Luhačovice po nepovedené podzimní části, ve které získaly pouhých devět bodů, čekal v jarní předehrávce soupeř z Fryštáku.

Luhačovice po nepovedené podzimní části, ve které získaly pouhých devět bodů, čekal v jarní předehrávce soupeř z Fryštáku.

 V úvodu zápasu byli aktivnější domácí, ale naráželi na pevnou obranu hostů. Do první obrovské šance se dostal po dvaceti minutách Heger, ale jeho pokus vyrazil Mikel na roh. Z následného rohu si nešťastně srazil míč do vlastní svatyně Bednařík a zrodila se tak první branka zápasu 1:0. V 22. minutě nastala pro domácí pohroma. Holub vysunul za obranu domácích Josefa Křenka, který byl podražen Kuchařem a následovala červená karta a pokutový kop. Jelikož náhradní brankář Coufalík nebyl připraven, tak do branky putoval stoper Pešek. Na penaltový pokus Bednaříka si sáhnul, ale nedokázal jej vytěsnit 1:1. Domácí ač hráli v desíti tak stihli do poločasu vstřelit ještě dvě branky. Nejprve v 35. minutě Kořenek přistrčil míč Červenkovi, který obešel Bednaříka a krásnou ranou na zadní tyč poslal domácí do vedení 2:1. V 38. minutě konečně došlo ke střídání brankářů a Radim Pešek se tak posunul zpět na místo stopera. V poslední minutě první půle po faulu na Davida Červenku následoval volný přímý kop z ideální vzdálenosti. Míč si postavil Marek Polách a krásnou ranou poslal domácí do dvoubrankového vedení. Zápletku v utkání přinesla 49. minuta, kdy po faulu Peška nařídil arbitr Žniva další pokutový kop. Míč si postavil střelec první branky Bednařík a opět se nemýlil 3:2. V 62. minutě Fryšták pohrdl obrovskou šancí na vyrovnání. Za obranu domácích se dostal Křenek, jeho unik zastavil před pokutovým územím včasným výběhem Coufalík, ovšem míč se odrazil k Holubovi, který přestřelil prázdnou bránu! Domácí do konce zápasu odolávali velkému tlaku hostů a s vypětím všech sil svůj náskok ubránili. Připsali si tak důležité tři body na cestě za záchranou.
Branky: Vlastní, Červenka, Polách – Bednařík 2x z pokutových kopů
Červená karta: Kuchař

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři