Skip to main content

  • Aktuality

" />
Kuželkářskému áčku se i v pátém ligovém kole dařilo. Teď ho čeká mistr z Rokycan
Autor: Vlastimil Červenka|26. říjen 2015
Nabídka měsíce

 Také v 5. kole naše „A" zvítězilo a spolu s mistrem z Rokycan se drží na špici I.KLM. Příští neděli zajíždíme právě na kuželnu do Rokycan.

 Také v 5. kole naše „A" zvítězilo a spolu s mistrem z Rokycan se drží na špici I.KLM. Příští neděli zajíždíme právě na kuželnu do Rokycan.

Tentokrát i průměrný výkon našich hráčů nedal družstvu z Vrchlabí nejmenší šanci uhrát příznivý výsledek a tak si odvezlo drtivou porážku. Zápas pro nás nezačínal vůbec v pohodě, Michal Markus si přivezl zranění pravé nohy a tak musel před zápasem vyhledat pomoc fyzioterapeutky, která zraněnou nohu odborně ošetřila, takže Michal mohl k utkání nastoupit a nemuseli jsme na poslední chvíli řešit změny v sestavě. Nicméně určité omezení v jeho hře bylo znát a projevilo se i na celkovém výsledku, i když na soupeře to stačilo. No a když Filip Lekeš dokázal svůj slibně rozehraný zápas dovést do vítězného konce a získal druhý bod, tak vzhledem k formě Radka Polácha a hlavně našich „finišmanů" tím bylo rozhodnuto o celém utkání. V závěru Jirka Mrlík porazil nejvyšším výkonem v zápase 616, Rosťa Gorecký 591 kuželek a porazili své soupeře na drahách v součtu o víc jak 100 kuželek.

Výsledek utkání: TJ Sokol Luhačovice - SKK Vrchlabí 7:1

 

V odpoledním zápase naše ženy opět nevyužily výhody domácí kuželny a odevzdaly oba body hráčkám Vyškova.

Další utkání mužů v rámci jihomoravské divize skončilo: TJ Sokol Machová - TJ Sokol Luhačovice B 6:2

Pozvánka na víkend:

Sobota 31. října od 9:00: TJ Sokol Luhačovice B - TJ Sokol Šanov (utkání v rámci Jmdivize)

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři