Skip to main content

  • Aktuality
Informace o víkendových zápasech kuželkářských soutěží
Autor: Vlastimil Červenka|9. listopad 2015
Nabídka měsíce

Hráči a hráčky luhačovického kuželkářského oddílu ve všech víkendových zápasech bodovali. A jak konkrétní utání vypadala?

Hráči a hráčky luhačovického kuželkářského oddílu ve všech víkendových zápasech bodovali. A jak konkrétní utání vypadala?

I.KLM

Sokol Luhačovice - SKK Jičín 7:1

V sobotu jsme na naší kuželně přivítali nováčka první ligy, družstvo z Jičína. Od prvních hodů bylo jasné, že naši hráči chtějí ztrátu bodů z minulého kola odčinit a tvrdě se do soupeře zakousli. Škoda slabších plných na poslední dráze u Tomáše Molka, šest kuželek mu chybělo k tomu, aby zvítězil a získal další cenný skalp, tentokrát nad dorosteneckým mistrem světa Bínou, byl to jediný bod, který jsme hostům dovolili uhrát. Jelikož Michal Markus výrazně porazil svého soupeře a i ostatní naši hráči zahráli velmi dobře a nedali svým soupeřům šanci, odvezli si hosté do Jičína prohru 7:1. Nejlepší výkon předvedl Rosťa Gorecký, který porazil 623 kuželek. O odpovědném přístupu hráčů k utkání svědčí i to, že pět z nich porazilo v dorážce 200 a více kuželek. I po 8. kole si stále držíme druhé místo. V dalším kole jedeme do Prahy, kde nás čeká soused v tabulce, třetí Slavoj.

2.KLŽ

Sokol Luhačovice - TJ Spartak Pelhřimov 4:4

Naše ženy opět nevyužily výhodu domácí kuželny a potřebný bod „vydřela" poslední dvojice Zdenka Svobodová a hlavně Lidka Pančochová.

Jmdivize

SKK Dubňany B - TJ Sokol Luhačovice B 2:6

„B" zabojovalo a „vyloupilo" dubňanskou kuželnu, po velmi dobrém výkonu, hlavně v začátku utkání, si odvezlo cenné body.

V sobotu 14.11. od 09:00 hostí naše „B" družstvo Sokola Husovice „C". Přijďte je povzbudit.

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři