Skip to main content

  • Aktuality
Kuželkářskému oddílu TJ Sokol Luhačovice se v soutěžích skvěle dařilo
Autor: Vlastimil Červenka|24. listopad 2015
Nabídka měsíce

Uplynulý víkend byly týmy kuželkářského oddílu TJ Sokol Luhačovice postrachem pro soupeře. Jak vypadala jednotlivá utkání?

Uplynulý víkend byly týmy kuželkářského oddílu TJ Sokol Luhačovice postrachem pro soupeře. Jak vypadala jednotlivá utkání?

I.KLM

TJ Sokol Luhačovice – PSJ Jihlava 6:2

V sobotu jsme v 9. kole hostili souseda v tabulce, celek z Jihlavy, čekali jsme vyrovnaný zápas, což se i potvrdilo. Hosté přišli s jasnou taktikou, postavili na Jirku Kudláčka svého nejlepšího hráče, bývalého reprezentanta Parkana a proti Michalu Markusovi obětovali Ouhela. Jirka nezačal dobře, nemohl se dostat do své hry, toho Parkan využil, získal bod na první dráze a pokračoval v tlaku na stále nervóznějšího Jirku. Po prohrané i druhé dráze jsme přistoupili k vystřídání a postavili Filipa Lekeše, ten se chopil šance a třetí dráhu vyhrál, jenže na poslední dráze zužitkoval Parkan své zkušenosti a dovedl duel do vítězného konce. Na druhých drahách Michal jasně přehrál svého soupeře a hlavně zvítězil vyšším rozdílem, takže jsme měli plusové kuželky. Ve druhých dvojicích začal Tomáš Molek velmi dobře, vyhrál jasně nad Valíkem první dráhu, pak ale povolil v koncentraci, čehož soupeř využil a na zbývajících drahách si připsal vítězství a tím i bod pro soupeře. Radek Polách svedl s Rychtaříkem vyrovnaný souboj na první dráze, kterou soupeř vyhrál o tři kuželky, pak Radek velmi odpovědnou hrou na následujících drahách otočil vývoj zápasu na svoji stranu a nejlepším výkonem dne - 591, srovnal na 2:2, při jedné kuželce v náš prospěch. Tak vyrovnaný závěr zápasu jsme tuto sezónu doma nezažili. Proti našim „finišmenům" se postavili zkušení bratři Partlovi, Jirka Mrlík s Rosťou Goreckým ukázali, že nejsou o nic méně zkušení a je na ně spolehnutí. Jirka přehrál Standu Partla na všech drahách a nedal mu šanci pomyslet na možnost odvézt vítězné body z naší kuželny. To Jirka Partl sehrál s Rosťou Goreckým daleko vyrovnanější duel, při nástupu na poslední dráhu dokonce vedl 2:1 a měl plus 10 kuželek. Rosťa ale zahrál poslední nához jak se čeká od reprezentanta, soupeře deklasoval, když porazil 161 kuželek ku 122 kuželkám soupeře, získal nejen druhý bod, ale ještě i 29 kuželek v konečném součtu k tomu. Díky zodpovědnému přístupu a hře obou našich hráčů jsme si připsali další důležité vítězství v poměru 6:2, při 3400 poražených kuželkách, proti 3348 kuželkám soupeře. Tak napínavý zápas jsme v tomto ročníku na naší kuželně ještě nehráli. Ukázalo se, že druhé místo v tabulce držíme právem.

 

2.KLŽ
TJ Sokol Luhačovice - KK Vyškov 6:2
Ženám se konečně podařilo prolomit smůlu a jasně přehrály soupeřky z Vyškova, velmi dobře zahrály Lidka Pančochova, která porazila 558 kuželek a hlavně Zdenka Svobodova, která se prezentovala nejvyšším výkonem kola, kdy porazila 585 kuželek.

 

Jmdivize

KK Rosice - Luhačovice „B" 3:5
Naše „béčko" přivezlo další body, tentokrát z rosické kuželny, kde po výborném výkonu přehrálo domácí družstvo o pouhé 3 kuželky, nejvyšší výkon předvedl Jirka Kudláček, když porazil 587 kuželek. Dál si drží druhé místo v tabulce a Jirka Kudláček vede pořadí jednotlivců na 120 hs.

Úspěšní byli i naši dorostenci v přeboru zlínského kraje, kteří si vítězstvím 4:1 na kuželně v Machové upevnili první místo. Velmi kvalitního výkonu dosáhl Tomáš Juřík, který porazil 555 kuželek.

Pozvánka na víkend
Sobota 28.11. 09:00 Jm divize TJ Sokol Luhačovice „B" - KK Blansko „B"

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři