Skip to main content

  • Aktuality
Komentované výsledky zápasů luhačovického kuželkářského oddílu
Autor: Vlastimil Červenka|30. listopad 2015
Nabídka měsíce

Jak vypadalo desáté kolo kuželkářských soutěží? Áčko mužů vysoko vyhrálo. Ženy své kolegy nenapodobily...

Jak vypadalo desáté kolo kuželkářských soutěží? Áčko mužů vysoko vyhrálo. Ženy své kolegy nenapodobily...

I.KLM

TJ Baník Stříbro - Klokani - TJ Sokol Luhačovice 1:7

V předehrávaném utkání 10.kola jsme zajížděli již 17.11. na kuželnu do Stříbra, kde v předchozím kole domácí „Klokani“ rozdrtili Husovice. Tentokrát nám změna v sestavě vyšla, Jirka Kudláček využil nabídnutou šanci a ukázal že umí zabojovat až do konce. Ve vyrovnaném souboji přehrál Junka na poslední dráze o 15 kuželek, celkově o 9 a získal důležitý bod. V souběžném duelu si poradil Michal Markus s Vlastou Zemanem, porazil ho na třech drahách a tak stav 0:2, mínus 40 kuželek domácí hodně zaskočil. Malou naději „Klokanům“ vykřesal Pejčoch, který získal bod výhrou nad Jirkou Mrlíkem, ale Radek Polách přehrál Vrbatu a tak jsme do závěru šli za stavu 1:3, s 20 kuželkama v náš prospěch. Domácí vkládali naději do svých „finišmenů“ Balouna s Doubravou, jenže naše poslední dvojice, v netradičním složení Tomáš Molek s Rosťou Goreckým, zahrála velmi dobře, oba své soupeře porazili na třech drahách, získali body a přidali dalších víc jak 40 kuželek. Rosťa zahrál nejvyšší výkon utkání když porazil 623 kuželek. Konečný stav 1:7, s takovým výpraskem domácí rozhodně nepočítali. Přivezli jsme důležité vítězství z kuželny, na které se body získávají velmi těžko.

2.KLŽ

TJ Sokol Husovice - TJ Sokol Luhačovice 7:1.

Ženy tentokrát nestačily na lídra tabulky a odvezly si z Husovic vysokou porážku.

Jmdivize

TJ Sokol Luhačovice B - KK Blansko B 2:6

„Béčko“ tentokrát zahrálo nejslabší podzimní výkon na domácí kuželně a tak hostům stačil k zisku bodů průměrný výkon.

Dorost  

KC Zlín B - TJ Sokol Luhačovice 0:4

Naši dorostenci opět zvítězili na venkovní kuželně, tentokrát přivezli body ze zlínské kuželny. Nejlepšího výkonu dosáhl Tomáš Juřík který porazil 539.

 

Pozvánka pro fanoušky

V sobotu 5.12. od 10:00 hostíme v rámci prvoligového utkání vícemistra, družstvo Sokola Husovice. Přijďte se podívat na určitě zajímavý zápas. Od 13:30 sehrají naše ženy utkání 2.ligy s KK Moravská Slávia Brno.

 

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři