Skip to main content

  • Aktuality
Luhačovičtí kuželkáři se doma utkali s loňským vicemistrem z Husovic
Autor: Vlastimil Červenka|7. prosinec 2015
Nabídka měsíce

V posledním podzimním kole jsme hostili loňského vicemistra, Sokol Husovice. Soupeř se nijak netajit odhodláním odvézt si z naší kuželny důležité body.

V posledním podzimním kole jsme hostili loňského vicemistra, Sokol Husovice. Soupeř se nijak netajit odhodláním odvézt si z naší kuželny důležité body.

 Kdo se přišel podívat, nelitoval. Byli jsme svědky velmi kvalitního, vyrovnaného, dramatického utkání se šťastným koncem pro nás. Říká se, že štěstí přeje připraveným, takže jsme byli asi líp připraveni. Naši hráči opět předvedli soustředěný a odpovědný výkon, v rozhodujících momentech soupeře přehrávali, ale husovičtí drželi krok v poražených kuželkách a tak až do posledních drah nebylo o vítězi utkání jasno. Nakonec jsme zvítězili „rozdílem třídy" 7:1, což byla pro hosty dost krutá porážka. Utkání jsme zahájili s Jirkou Kudláčkem a Michalem Markusem, proti nim soupeř postavil Vymazala s Kelpenčevem. Jirka tentokrát začal odpovědně a na prvních dvou drahách zabodoval a vytvořil si náskok, který už Vymazal nedokázal srovnat. Michal vyhrál tři dráhy, na poslední dráze porazil 150 kuželek, ale jeho soupeř porazil 170 kuželek, a tak měl v konečném součtu o deset kuželek víc, 617:627. Stav 2:0, 9 kuželek pro nás. Ve druhé dvojici nastoupil Tomáš Molek proti Škoulovi, Tomášovi se vůbec nedařilo, tak ho po první dráze vystřídal Filip Lekeš, ale ani ten na dobře hrajícího Škoulu nenašel recept, 542:578 a tak hosté získali první bod. Na vedlejších drahách svedli další vyrovnaný souboj Radek Polách s Axmanem, Radek po první prohrané dráze prokázal své zkušenosti, na dvou následujících soupeře přehrál a vítězství si už nenechal vzít, 618:602. Stav 3:1, ale 11 kuželek pro soupeře. Nelehká situace jak pro Jirku Mrlíka, na kterého čekal Mazur, tak i Rosťu Goreckého, proti kterém nastoupil Ryba. Jirka prohrál první dráhu, v koncovkách dalších ale prokázal pevnější nervy, zvítězil o 5 kuželek (554:549) a získal další bod pro družstvo. Rosťa vyhrál první dráhu o jednu kuželku, na dalších už ale dominoval a nedal soupeři šanci na zkorigování výsledku (626:589). Zahrál fantastickou dorážku, když porazil 251 kuželek.

Výsledek utkání: KLM TJ Sokol Luhačovice - TJ Sokol Husovice 7:1

V sobotu 12.12. od 10:00 hostíme v předehrávce 12. kola jarní části kuželkáře MS Brno.

 

Utkání 2.KLŽ: TJ Sokol Luhačovice - KK Moravská Slávia Brno 6:2

Ženy se rozloučily s podzimní částí výrazným vítězstvím nad družstvem Moravské Slávie Brno.

 

Jmdivize:  TJ Sokol Brno IV - TJ Sokol Luhačovice B 5:3

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři