Skip to main content

  • Aktuality
TJ Sokol Luhačovice - KK Slavoj Praha 6:2
Autor: Vlastimil Červenka|15. březen 2016
Nabídka měsíce

V 19. kole I.KLM jsme hostili družstvo Slavoje Praha. Vzhledem k postavení soupeře v tabulce se dalo očekávat zajímavé a vyrovnané utkání. Velmi kvalitní duel sehráli hned první nasazení Michal Markus a hostující Zdeněk Gartus, na lichých drahách dominoval Gartus, na sudých domácí hráč. 

V 19. kole I.KLM jsme hostili družstvo Slavoje Praha. Vzhledem k postavení soupeře v tabulce se dalo očekávat zajímavé a vyrovnané utkání. Velmi kvalitní duel sehráli hned první nasazení Michal Markus a hostující Zdeněk Gartus, na lichých drahách dominoval Gartus, na sudých domácí hráč. 

 Celkový součet 624 : 639, bod pro hosty. Ve druhém duelu nastoupil Filip Lekeš proti Petru Pavlíkovi, Filip začal odpovědně a na třech drahách zvítězil, škoda že se mu nepodařilo udržet koncentraci i na poslední dráze, kterou přenechal soupeři a tak po posledním hodu svítilo na ukazateli 554 : 526. Po první dvojici stav 1:1 plus 13 kuželek pro nás. V prostřední dvojici nastoupil Pavel Kubálek proti Valtrovi a Radek Polách proti Dvořákovi. Pavel zvítězil na dvou drahách, stejně jako soupeř, ale v konečném součtu nahrál Valtr o osm kuželek víc, 560 : 568, a tak bod pro hosty.

Radek měl hodně pomalý rozjezd, na první dráze se ne a ne dostat do uličky a tak měl po 30ti hodech jen 106 poražených kuželek, Dvořák 144. Jenže pak Radek „přepnul" na vyšší obrátky a soupeře odsoudil do role diváka, další dráhy 179,160,172. Na to nenašel soupeř odpověď, v konečném součtu 617 : 553 a jasné vítězství. Jen pro pobavení, Radek zahrál na každé z následujících drah do plných víc, než měl na první dráze celkem. No kdo umí, ten umí. Pohled na výsledkovou tabuli před finále, 2:2 a plus 69 kuželek pro naše družstvo naznačovalo klidný závěr.

Rosťa Gorecký si jasně poradil s Kudějem, hrál odpovědně, v pohodě a ani na jedné dráze nedal soupeři šanci na myšlenku o vyrovnaný zápas. Nahrál nejvyšší výkon našeho družstva 625, soupeř pouze 540, jasné vítězství. V poslední dvojici nastoupili Jirka Mrlík a za hosty nestárnoucí Anton Stašák. Jirka ukázal že se mu vrací herní pohoda, s přehledem vyhrál na dvou drahách a na poslední si vítězství „pohlídal". Nahrál 584 kuželek proti 560 soupeře. Konečný výsledek 6:2 plus 178 kuželek pro naše družstvo. Příští víkend zajíždíme na kuželnu našeho pronásledovatele, do Jihlavy. Tak ať se nás štěstí drží!

2.KLŽ
TJ Sokol Luhačovice -  KK PSJ Jihlava 7:1
Naše ženy v odpoledním zápase celkem jasně rozdrtily soupeřky z Jihlavy v poměru 7 : 1 o 104 kuželek.
Nejlepšího výkonu dosáhla Zdenka Svobodová, která porazila 576 kuželek. To byl zároveň i nejvyšší výkon celého kola.

Jmdivize
TJ Sokol Husovice C -  TJ Sokol Luhačovice B 6:2
Naše „B" neustálo po dobrém začátku tlak domácích Husovic a v závěru jim přenechalo oba body. Doufejme, že se jim podaří nepříjemnou šňůru porážek přetrhnout tento víkend, kdy hostí na naší kuželně soupeře z Rosic.

Pozvánka na víkend

Sobota 19.03. 09:00 TJ Sokol Luhačovice B - KK Slovan Rosice B

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři