Skip to main content

  • Aktuality
FC Morkovice vs FK Luhačovice 0:4 (0:3)
Autor: FK Luhačovice|1. září 2016
Nabídka měsíce
O vítězi zápasu se rozhodlo již v první půli. Do hry jsme vstoupili aktivně a již ve 4. minutě jsme měli náznak šance. Kdy jsme zakončovali nepřesně mimo bránu. 
O vítězi zápasu se rozhodlo již v první půli. Do hry jsme vstoupili aktivně a již ve 4. minutě jsme měli náznak šance. Kdy jsme zakončovali nepřesně mimo bránu. 

Zachitávali jsme rozehrávku soupeře a hrozili z rychlých kontrů. Po zisku míče Milan Liška krásně našel nabíhajícího Davida Červenku a ten sám před brankářem domácích nezaváhal (0:1). Soupeř zahrozil po půl hodině hry. Ale míč proletěl pokutovým územím bez povšimnutí. O pět minut později nejprve soupeř na poslední chvíli ubránil náš brejk, v zápějetí však nestačili na přímý volný kop. Broňa Červenka našel nabíhajícího Štěpána Červenku a ten hlavou vsítil svůj premiérový gól v barvách FKL (0:2)). V závěru poločasu se na výlet vydal stoper Suchý, při zpracování míče byl sražen protihráčem a byl nařízený pokutový kop. S tím si hravě poradil kanonýr David Červenka. (0:3)
V druhém poločase jsme ustoupili z aktivity a soupeř začal získávat územní převahu. Jeho útoky ale končili buď mimo, nebo na vynikajícím Kořenkovi v brance. Ve druhé půli svou šanci navýšit skóre promarnil hlavičkující Popelka, Štěpán Červenka i David. V 58. minutě jsme opět vychytali riskantní rozehrávku soupeře a Ondřej Červenka pohotově zakončil do sítě (0:4). V závěru vytáhl fantastický zákrok Kořenek, kdy tygřím skokem vyrazil míč mířící do šibenice na břevno. Soupeř se vy vyložených šancích trápil a tak utkání skončilo 0:4.

Sestava: Kořenek Jakub, Bartek, Suchý, Červenka B., Kořenek Jan, Liška (84. Vičánek), Popelka, Červenka O., Polách, Červenka Š. (74. Bernátek), Červenka D.

Trenér Jelínek:
"Kluky musím pochválit za předvedenou aktivitu, napadali jsme soupeře, vraceli jsme se do obrany a stíhali jsme i rychlé přechody do útoku. V první půli jsme jasně dominovali a konečně se nám prosadili i útočníci. Ve druhé půli přišlo výsledkové uspokojení a herní útlum. I tak jsme mohli vstřelit více branek. Vítězství ovšem zasloužené a klukům patří dík."

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři