Skip to main content

  • Aktuality
FC Rožnov pod Radhoštěm vs. FK Luhačovice
Autor: FK Luhačovice|12. září 2016
Nabídka měsíce
Vstup do zápasu jsme měli katastrofální. Již ve třetí minutě jsme inkasovali. Ovšem opět se ukázala naše síla. 
Vstup do zápasu jsme měli katastrofální. Již ve třetí minutě jsme inkasovali. Ovšem opět se ukázala naše síla. 

 

Postupně jsme se dostávali do tlaku a dokázali jsme na inkasovanou branku ihned odpovědět. V páté minutě se dostal k míči David Červenka. A krásným centrem našel nabíhajícího matadora Martina Bernátka. Ten se hlavou nemýlil a bylo srovnáno (1:1). Neustále jsme se tlačili do útoku. V 16. minutě si vzal míč u lajny Štěpán Červenka, narazil si v pokutovém území s útočníkem a neomylně poslal míč do sítě na zadní tyč (1:2). V první půli jsme soupeře přehrávali, pramenilo z toho mnoho šancí. Nejvyloženější bohužel tentokrát neproměnil David Červenka. Několikrát se ocitl sám proti samotnému brankáři, za jeho záda ovšem míč nedostal. V první půli soupeř měl ještě jednu příležitost, ovšem střela skončila na horní tyči. Ve druhé půli se hra vyrovnala a přes velmi horké počasí se hrál náročný běhavý fotbal. Nic zásadního se ovšem nestalo a těsné vítězství jsme udrželi.

Výsledek utkání: FC Rožnov pod Radhoštěm vs. FK Luhačovice 1:2 (1:2)

Branky: Bernátek, Červenka Š.

Sestava FK Luhačovice: Kořenek Jakub, Bartek, Suchý, Červenka B., Kořenek Jan, Liška (69. Polách), Popelka, Červenka O., Červenka Š., Bernátek (87. Talaš), Červenka D.

Hodnocení zápasu od trenéra Jelínka: "Musím opět pochválit za nasazení a vůli zvítězit. Je to další otočený výsledek. Jsem rád, že brzký gól nic nezměnil na našem stylu hry. Druhý poločas už nebyl z naší strany tak aktivní, ale soupeře jsme dokázali držet mimo dostřel branky. Zápas jsme mohli mít jednodušší, kdybychom proměnili aspoň polovinu vyložených šancí. Takhle jsme museli bojovat o každý metr hřiště až do konce."

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři