Skip to main content

  • Aktuality
Šesté kolo Interligy
Autor: Vlastimil Červenka|23. říjen 2017
Nabídka měsíce
V dalším domácím utkání jsme přivítali družstvo TJ Sokol Husovice.
V dalším domácím utkání jsme přivítali družstvo TJ Sokol Husovice.

Tentokrát zápas zahájila dvojice Jirka Mrlík a Martin Vaněk, hosté proti nim postavili Šimka se Škoulou. Od prvních hodů byl Jirka lepší a režíroval průběh souboje k zisku prvního bodu, zvítězil na třech drahách a hlavně díky velmi dobré dorážce přehrál svého soupeře, když porazil celkem 618 kuželek, soupeřův výkon se zastavil na 581 poražených kuželkách. Martin porazil Škoulu na všech drahách a po posledním hodu svítilo u jeho jména 624, což byl nejvyšší výkon v celém utkání. Proti tomu soupeř Škoula porazil pouze  578 kuželek. Vedení 2:0 a pohodlný náskok pro klidnou hru druhé dvojice.

V ní nastoupila zkušenost v podání Radka Polácha s nadějným mládím v osobě Filipa Lekeše. Změnit průběh nepříznivě se vyvíjejícího stavu pro hosty měli jejich protihráči Ryba s Mazurem. Radek hrál v pohodě, trápícího se Rybu soupeř vystřídal Machálkem, ale ani to nepomohlo ke zvratu v tomto duelu. Radek porazil 587 kuželek, soupeř jen 539. Filip vyhrál první dráhu, na druhé vyšly Mazurovi plné, dráhu vyhrál a to Filipa rozhodilo. Třetí dráha mu nevyšla, a byť na poslední finišoval a celkem porazil 576 kuželek, tak Mazur si výkonem 581 vítězství pohlídal a získal první bod pro hosty.

V poslední dvojici se představili Michal Markus s Rosťou Goreckým, v dresu hostujícího družstva Procházka s Vymazalem. První dráhy naši hráči v pohodě vyhráli. Michal si pak vybral hodně slabou chvilku a dvě následující přenechal soupeři, naštěstí ale na poslední „zabral“, získal ji ve svůj prospěch, smazal i manko ze dvou předchozích a po posledním hodu slavil vítězství nad soupeřem. Porazil celkem 555 kuželek, když soupeřův výkon se zastavil na 542 poražených kuželkách. To Rosťa sváděl s Vymazalem vyrovnaný souboj od prvních hodů. Hrál dobře do plných, jenže v dorážce se mu tolik nedařilo a toho zkušený soupeř využil. Rosťa první dvě dráhy vyhrál, ale další přenechal soupeři a ten vycítil příležitost k zisku bodu, poslední dráhu rozhodl v dorážce, zvítězil a získal tím i druhý bod pro husovické družstvo. Luhačovice však celkově vyhrály a toto vítězství nás vyneslo aktuálně na třetí místo tabulky Interligy.

Výsledek zápasu: TJ Sokol Luhačovice TJ Sokol Husovice 6:2 (3539 - 3413)

 

2. KLŽ

TJ Sokol Luhačovice - TJ Sokol Husovice 2:6 3138-3206

Naše ženy v předehrávce Interligy nestačily na soupeřky z Husovic a po slabém výkonu jim přenechaly oba body. Nejlepší výkon dosáhla Zdenka Svobodová, která porazila 544 kuželek. Body ale získaly Andrea Katriňáková a Šárka Nováková.

 

Jmdivize

KK Réna Ivančice - TJ Sokol Luhačovice B 4:4 2636-2613

Naše družstvo „B“ si veze důležitý bod z ivančické dvoudráhy. Je třeba pochválit všechny hráče za bojovnost, nejlepšího výkonu dosáhl Tomáš Juřík, který porazil 462 kuželek. 

 

Pozvánka:

V sobotu 28.října od 9:00 hostí naše družstvo „B" soupeře z Blanska.

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři