Skip to main content

  • Aktuality
Béčko složilo reparát za domácí prohru výhrou v Tlumačově!
Autor: FK Luhačovice|23. srpen 2018
Nabídka měsíce
Po prohře na domácím hřišti v prvním kole  jsme ztracené body chtěli získat v Tlumačově, který v loňské sezóně skončil na výborném třetím místě.
Po prohře na domácím hřišti v prvním kole  jsme ztracené body chtěli získat v Tlumačově, který v loňské sezóně skončil na výborném třetím místě.

Úvod utkáni jsme prospali, domácí měli během prvních tří minut dvě slibné střelecké příležitosti. Pak už jsme kontrolu nad utkáním začali s přibývajícím časem přebírat my. První velkou šanci měl v 5. minutě Pešek, ale brankou neskončila. Naše aktivita byla korunovaná v 15. minutě, kdy jsme po faulu na Polácha kopali penaltu, kterou proměnil D. Červenka, a šli jsme do vedení. Již o 2 minuty později mohl ten samý hráč skórovat znovu po finálce Jelínka, ale pokus mířil mimo tři tyče. Za dalších pět minut jsme měli v rychlém sledu tři šance! Hlavička Mačka po rohovém kopu šla nad bránu, střelu Jelínka vyrazil gólman a dorážka D. Červenky šla vedle brány Tlumačova. Ve 41. minutě mohlo být srovnáno, domácí kopali penaltu, skvělým zákrokem nás však Coufalík udržel ve vedení. Do kabin jsme šli s náskokem dvou branek, když se po asistenci Mačka prosadil Polách střelou ze střední vzdálenosti.

Očekávaná ofenziva domácích se snahou o kontaktní gól nepřišla, protože jsme i nadále byli aktivní, drželi balón a soupeře jsme přehrávali. Maček po rohovém kopu ještě těsně hlavou minul, již o 2 minuty později se nádherně z přímáku trefil Polách a vedli jsme o tři branky. Další nádherný přímý kop Jelínka skončil na břevně. Pak jsme po rychlých brejcích zahodili několik šancí, což mohl soupeř potrestat, ale střela domácího hráče skončila na tyči. Závěrečnou tečku za utkáním dal po krásnem vysunutí Jelínka D. Červenka – 0:4. Po kvalitním výkonu jsme zaslouženě zvítězili a získali tak první tři body do tabulky.

Výsledek utkání Tlumačov vs. FK Luhačovice B -  0:4 (0:2)

Vyjádření trenéra (Michal Caránek) :

„Po kvalitním výkonu jsme naprosto zaslouženě zvítězili. Až na úvod a situaci před penaltou domácích jsme soupeře k ničemu nebezpečnému nepustili. Naopak, dobře a umně jsme kombinovali a vytvořili jsme si hodně gólových příležitostí. Důležité bylo také to, že nás při penaltě podržel Coufalik. Jeden kvalitní výkon však nestačí, chci, abychom kvalitu a přístup zopakovali i v Havřicích.“

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři