Skip to main content

  • Aktuality
Jak se dařilo luhačovickým kuželkářům v 2. kole Interligy?
Autor: Vlastimil Červenka|17. září 2018
Nabídka měsíce
V prvním domácím zápase třetího ročníku Interligy jsme hostili slovenského soupeře ŠK Modranka.
V prvním domácím zápase třetího ročníku Interligy jsme hostili slovenského soupeře ŠK Modranka.

Začátek se nám moc nevydařil, v naší první dvojici sice Vaněk zvítězil, ale Molkovi se nedařilo a přenechal bod soupeři, stav 1:1 a 42 kuželek pro hosty. Ve druhé dvojici nastoupili Markus s Lekešem a jejich souboj se soupeři měl stejný scénář, Markus zvítězil a odmazal z náskoku soupeře šestnáct kuželek, jenže Lekeš svůj duel nezvládl a prohrál o dvacet devět. Takže 2:2 a padesát pět kuželek ve prospěch soupeře. To nebyla příjemná zpráva pro naši poslední dvojici, kde tentokrát nastoupili Mrlík s Goreckým. Soupeř vycítil nabídnutou příležitost poprvé na naší kuželně bodovat, jenže s tím naši „finišmani" rozhodně nesouhlasili. Od prvních hodů své soupeře přehrávali a postupně mazali kuželky z jejich náskoku, po dvou drahách už měli hosté jen plus dvě kuželky. Naši hráči pokračovali na vítězné vlně a postupně přidávali další kuželky v náš prospěch, po posledních hodech svítil na ukazateli stav 6:2 a 3545 ku 3481 v poražených kuželkách. První domácí zápas jsme zvládli a připsali si důležité body do tabulky. Nejvyššího výkonu v utkání dosáhl Gorecký, který porazil 630 kuželek, velmi dobré jsou i výkony Markuse 616 a Mrlíka 613 poražených kuželek.
Teď nás čekají dva zápasy na venkovních kuželnách a to v Rokycanech a na Interu Bratislava.

Další výsledky kuželkářského oddílu: 

2. KLŽ
Naše ženy hostily hráčky KK Šumperk a se soupeřkami se rozešly smírně 4:4 a to díky většímu počtu poražených kuželek 3103 ku 3045.
Nejvyššího výkonu dosáhla hned v prvním náhozu Šárka Nováková, která porazila 538 kuželek.

Jmdivize
Naše družstvo „B" prohrálo v Dubňanech 6:2, na výkon Jirky Konečného – 562 kuželek, což byl i nejvyšší výkon v utkání, navázal jen Karel Máčalík s 560 poraženými kuželkami, ostatní na své soupeře nestačili.

Nabídka měsíce
Doporučené články


Hlavní partneři